Αρχική Σελίδα

Henan huafood machinery technology co., LTD Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής OEM / ODM Ε & Α
1 2 3 4
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

1 2
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

1 2
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Zhengzhou, Κίνα. Βρίσκεται στρατηγικά 3,5 χιλιόμετρα νότια της διατομής του δρόμου Bohai και της λεωφόρου Xintian. Είναι στενό στην οδό ταχείας κυκλοφορίας και το σιδηροδρομικό σταθμό. Είναι μια συλλογή της επιστημονικής έρευνας, της παραγωγής, του σχεδίου, των πωλήσεων και των μεταπωλήσεων. Σύγχρονη επιχείρηση μηχανημάτων τροφίμων.

  Henan huafood machinery technology co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Έχουμε την επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική και το τεχνικό προσωπικό, και δημιουργούμε πάντα τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με την προστασία του περιβάλλοντος, πράσινος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την υψηλή αποδοτικότητα ως έρευνα και τις μελέτες ανάπτυξης για τους χρήστες, και δημιουργούμε τα αξιόπιστα ποιοτικά εμπορικά σήματα για τους χρήστες. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί και ο εξοπλισμός επεξεργασίας κατάστασης προόδου αποτελούν τη στερεά βάση για την κατασκευή του ποιοτικού εξοπλισμού.

  Henan huafood machinery technology co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Με τα έτη εμπειρίας παραγωγής, η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει ανεξάρτητα τους διάφορους τύπους εξοπλισμών επεξεργασίας τροφίμων και βοηθητικών εξοπλισμών για μπροστινό και πίσω μέρος. Τα προϊόντα πωλούνται σε όλους τις επαρχίες, τους δήμους και τις αυτόνομες περιοχές στη χώρα, και εξάγονται σε όλες τις χώρες και τις περιοχές σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα έκθεσης δίπλα στο εργοστάσιό μας, το οποίο στεγάζει το διάφορο εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για τους ανθρώπους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να επισκεφτεί και να εξετάσει τη μηχανή ανά πάσα στιγμή.

  Henan huafood machinery technology co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Με την ώριμα και αποτελεσματικά παραγωγή και το σύστημα διαχείρισης μας που συνδέονται με τις προηγμένες μονάδες παραγωγής και τη προηγμένη τεχνολογία, καλόπιστα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, παρέχουμε στους χρήστες κάτω από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα cOem και ODM και τις υπηρεσίες για να καλύψουμε την απαίτηση των πελατών.

  • Υπηρεσία cOem προσφερθείσα
  • Υπηρεσία σχεδίου προσφερθείσα
  • Ετικέτα αγοραστών προσφερθείσα

   Henan huafood machinery technology co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνικό προσωπικό

  Εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνικό προσωπικό περισσότερο από 30 που σύνθεσαν από μια ειδικευμένη τεχνική ομάδα η της οποίας γνώση καλύπτει τους μηχανικούς, την ηλεκτρική ενέργεια, την υδραυλική και αυτοκίνητη εφαρμοσμένη μηχανική

  Henan huafood machinery technology co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan huafood machinery technology co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jacky Miao

Τηλ.:: +8615136129173

Φαξ: 86-371-56787763

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)